2011. június 17., péntek

A vörös szőnyeg királynői # 2: KÉK

A kedvenc zöld sztárruhák után jöjjenek most a kékek. Újra hangsúlyoznám, hogy itt olyan ruhákat gyűjtöttem össze, amik első látásra megtetszettek és a mai napig emlékezetesek számomra. Nem úgy gyűjtögetek, hogy nekiállok 'szép kék ruhák' címszóval keresgélni a neten, hanem a legtöbb esetben minden színnél van egy favorit és annak kapcsán kezdem felidézni a többi szép - jelen esetben - kék ruhát.

A zöld ruhák válogatása Jada Pinkett Smith ruhájának köszönhetően született meg, ez pedig Hilary Swank eszméletlen gyönyörű, hátul mélyen dekoltált estélyije miatt. Hilary ebben a ruhában vette át második Oscar díját és egyszerűen muszáj két képet is mutatni róla:



Halle Berry állandó szereplője lesz ennek a sorozatnak, neki vannak a leggyönyörűbb estélyi ruhái, ahogy az alábbi kék csoda is bizonyítja ezt. Elképesztő, hogy milyen tökéletesen eltalálja a kiegészítőket is, és a haja is mindig tökéletes, akár rövid, akár hosszú. Imádom, ő az egyik legfőbb stílusikonom!


A zöld best of-ban Angelina Jolie, itt pedig Jessica Alba képviseli a szépséges kismamákat.


És ha már Halle Berry, ha már kismama, akkor jöjjön még egy kép a pocakos Halle Berry-ről. Ez a ruha csak miatta, csak a copfos haja miatt került ide, máson valószínű nem tetszene. Az is jól látszik, hogy ez a színárnyalat tökéletes ezüst kiegészítőkkel is (mint a fenti Halle-ruha esetében) és az alábbi arany ékszerekkel is.


Nem hiányozhat egy másik stílus-kedvencem sem, az icipici Jada Pinkett Smith sem.


Uma Thurman estélyije Hilary ruhájához nagyon hasonló, szerintem egyértelműen az idei Cannes-i filmfesztivál legszebb ruhája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése