2011. augusztus 7., vasárnap

Heti terv # 8

Nagyon óvatosan ugyan, de írok egy hozzávetőleges edzéstervet a hétre. Úgy döntöttem, hogy az a verzió lép életbe, miszerint hétvégén szombaton és vasárnap is egy-egy hosszabb programra tornázok, míg két hétköznap egy-egy rövidebb programra. (Esetleg, ha még ez sem megy, akkor magamtól min. 20 percet összeállítok a leghatékonyabb gyakorlatokból ill. evezek.) A terv tehát heti min. négy alkalommal mozogni.

Nagyjából tudom, hogy melyik dvd anyagok a rövidek - 20-30 percesek, így ezek közül fogok a két hétköznapi alkalommal válogatni. Ha beválik, akkor alaposabban is utánajárok a rövidebb edzéseknek ill. az eredetileg hosszú programokból is próbálom megkeresni az igazán hatékony 20 percet. Egyelőre ezt szeretném teljesíteni (a jelszó továbbra is a kis lépésekben való haladás), és később, ha már ezt a rövid programot be tudtam illeszteni legalább két hétköznapra, akkor majd növelem vagy a gyakoriságot vagy a torna hosszát.

A két rövid program:

  • Nagy Amarilla: Mozogj velünk! (igaz, hogy ez több, mint 30 perc, de valahogy első bemelegítő/ráhangoló programnak nagyon szeretem ezt bevetni)
  • Rubint Réka: Napi 20 perc önmagadért - farizom


A két hosszú program:

  • Cindy Crawford: Új dimenzió - 3. számú edzésprogram
  • Béres Alexandra: Legjobb formád

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése